Nejnovější recenze ze sekce Hrnce
- Správná velikost. Velice praktický.
Tento produkt jsem už delší dobu sháněl až u Vás jsem ho našel. Velice praktický s tím, že je vyznačena stupnice pro množství v litrech a velice praktické výlevky na obou stranách.
- nepřilnavý povrch,
- -
výborný na dušení, smažení, zatím se neobjevil žádný problém
- Velký objem hrnce za skvělý peníze. Krásně se v tom vaří.
Hrnec supr akorát pařáček na zeleninu není moc stabilní ale po menším zásahu už drží.
- nízká cena
- nejedná se o titanové nádobí
- odlévané úchyty pálí
pro titanium guss není titanové nádobí
- perfektní vaření
- křehký
doporučuji každému kdo má zájem o své zdraví
- kvalitní výrobek, spokojenost
kvalitní výrobek
- vynikající povrch
- velikost
jsem spokojená
- + jsou skvělé na indukci (máme i jeden hrnec z Ikea a na indukci mu něco teče z uší)
- + kvalitní nerez
- + jako výhodu jsem viděla, že se dají k sadě dokoupit i kusové hrnce. Teď jsem trošku zklamaná, protože jsem zjistila, že má Tefal novou řadu hrnců trošku jiného designu. My je už máme asi rok a půl.
- + skleněné pokličky - jde vidět do hrnců
- + stupnice uvnitř hrnce
- - ručně se možná hůř myjí ouška, ale to je pro myčku hračka
- - Když jsme ještě měli plyn, tak občas praskala poklička - ne fyzicky, jen to šlo slyšet. S indukcí jsem si toho nevšimla.
Pro srovnání oproti hrncům z Ikea jsou mnooohem kvalitnější :-) V Ikea hrncích se mi usazuje vodní kámen a v nerezi jsou takové "ďubky", špatně se potom uvnitř myjí, ale Tefal Classica je z kvalitního nerezu, nic se v nich neusazuje, krásně se uvnitř myjí a jsou stále jako nové :-) Ještě si rychle musím dokoupit nějaké velikosti navíc, dokud ještě mají řadu hrnců Classica.
- Kvalita zpracování
- Horká poklička i držadla
- Atypický tvar pokličky - použitelná jen k tomuto hrnci
Samotný hrnec je moc pěkný. Plechová poklička se mi už tolik nelíbí; upřednostňuji skleněné.
Z pohledu používání mi vadí, že jak poklice, tak i držadla hrnce jsou horká, takže při važení je nutné používat chňapku, což u nižších řad není nutné. Bohužel, nenabízí se v nich obdobný hrnec.
Praktičnost ustoupila v tomto případě designu.
- kvalitní zpracování
- nemá rysky objemu
kvalitní řada
- kvalita
- dobré zpracování
- nemá zahnutý okraj - dobré do myčky
- rysky objemu
výborné nádobí, mám již celou sadu
- Přesně splňuje mé očekávání. Kromě těstovin se v tom výborně vaří i například halušky, nebo vývarové polévky, které se musí cedit.
- Mám menší tu samou značku už léta a jsem spokojená tak doufám budu i s tímto.
- kdo vymyslel pečení chleba v římáku či pečení mazance zaslouží Nobelovu cenu. Už nepeču jinak jen v římácích!
Vybrala jsem tuto značku, protože jsem s menším této značky spokojená. Větší proto, že tam budu moct dělat maso, zeleninku i přílohu najednou. Péct větší chleba z 3/4kg namíchaných muk či péct větší mazance atd. Jsem zkušený uživatel tohoto hrnce i když v menším provedení. Velký budu zkoušet, ale věřím, že bude o.k.
s hrnecem se perfektně vaří těstoviny, brambory a rýže v sáčku.Jsem spokojená.
- je to velice dobrý hrnec
- a proti tomuto hrnci nemam žádné připomínky
tento hrnec velice dobrý mužete do něj i kovem atd........
- Velice dobře se v nem upravují pokrmy.
- Snadná údržba.
- Mohl by mít menší ucha, zabírají docela dost místa.
Jsem s ním spokojená.
- kvalita
spokojenost na 100
- Prostě normální malý hrnec s keramickým vnitřkem. Funguje dobře, lepší než nějaký karcinogenní teflon:). Podporuje všechny druhy sporáků včetně indukce
- Píšou, že by nemělo dno přesáhnout 450°C. Nevím, zda to je stejné i u jiných výrobců keramických hrnců, ale trochu mě to překvapilo. Především u plynu si myslím, že to lze dosáhnout, ale sám mám doma plyn a za dvakrát zatím bez problémů (nepouštím ho ovšem raději na max.)
Zatím spokojenost
- Vyhovuje mi velikost. Na gulášek jako dělaný. Jídlo se vůbec nepřichytávalo na stěny a dno.
- červená barva
Velikost, nepřilnavý povrch, Dělala jsem guláš bez tuku a nic se nepřipalovalo.
- moc hezký vzhled
- mám kladný vztak ke smaltovanému nádobí
- hodí se mi do kuchyně
- sada, která mi byla dodána má závadu v tom, že ucha nejsou stoprocentně zasmaltována a malými dá se říci milimetrovými dírkami vtéká při mytí do hrnců voda a zůstává tam. Po jejich zahřátí voda vykapává na sporák. To je velmi nepříjemné a zatím nevím jak závadu odstranit. Pokud se tato vada netýká všech hrnců tak jinak jsou hrnce skvělé.
Pokud na hrncích není mnou uvedená závada tak jsou skvělé, hezké a doufám, že mi budou sloužit 20 let tak jako ty původní a mohu je doporučit ostatním.