Nejnovější recenze ze sekce Hrnce
ještě jsem ho nezkoušel, ale věřím že budu spokojen
- Výborná, rokmi overená kvalita.
- Nič.
Roky vlastníme celú sadu týchto hrncov. Tento konkrétny sme si sami poškodili, tak som hľadala náhradu a som naozaj rada, že sa stále vyrábajú. Kvalita je výborná, smalt je veľmi odolný a ľahko sa čistí...
- Vypadá na to, že je kvalitní.
- Zatím ho mám krátce, na delší recenzi je ještě příliš brzy.
Zřejmě kvalitní hrnec na běžné vaření.
Zboží bylo dodáno v perfektním stavu, splňuje mé předpoklady,
- po obvodu hrnců i poklic prosvítá plech, předpokládám další narušování smaltu od těchto míst a rezivění.
Velké zklamání, posílám zpět.
Velké zklamání, vše posílám zpět.
Všechny objednané hrnce BSE posílám zpět, mají stejnou chybu.
Všechny objednané hrnce BSE posílám zpět. Jsou hezké, ale jen z dálky.
všechny objednané hrnce BSE mají stejnou bolest a posílám je k mému zklamání zpět.
Dobrý,vyhovuje
- Hrnce jsou dobře řešené, některé mají zobáček na vylévání a v poklici otvory na cezení.
- Tentokrát mi došel hrnec trochu naťuklý, ale na 99,% už šel takto do výroby, tak snad nebude časem problém. Zdržovat se s vrácením,to se mi fakt nechce
Tefal nádobí používám léta, je OK. Doprava Datart rychlá.
Objednala jsem již druhý, protože jsem zjistila, že jeden při vaření mi nestačí,tak moc v něm ráda vařím, peču i smažím.
Ostatní sadu nádobí téměř nepoužívám.
Výborná volba k šunkovaru...
- Kvalitní smalt, pěkný dekor
- masivní, stabilní
- V popisu hrnce je uvedený průměr horní části hrnce. Kontaktní plocha s plotýnkou je o několik cm menší.
- spokojenost
- pekla jsem v něm maso, perfektní
Zdravotně nezávadný,kvalitní,moc dobře se v něm vaří,postupně dokupuji celou sadu.
Kvalitní ,dobře se v něm vaří,nakupuji opakovaně a vždy spokojena.
- Velmi kvalitni zpracování,krásně se v něm vaří,oceňuji zdravotní nezávadnost.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »