Nejnovější recenze ze sekce Hrnce
dobrá cena
- KASTROL MÁ DNO ŠIROKÉ 14cm , tak malou plotýnku nemam, takže mě je nanic, škoda
- 20cm je míra horního nokraje
- vše OK
Dobrá cena.
- krásný hrnec, velikost jakou jsem přesně potřebovala a chyběla mi, akorát na polévky
- indukce, velmi kvalitní dno
- poklice je velmi hezky zpracovana
- trochu těžší díky kvalitnímu dnu
Kromě krásného designu je to úžasný materiál, nic se nepřipálí, výhodou je i možnost pečení v troubě. Mám již tento hrnec v menším provedení a nedám na něj dopustit. Kupuji i pro další členy rodiny
- Titanové nádobí odpovídá popisu v obchodě
Jídlo se nepřipaluje, lze vařit bez tuku, snadno se čistí. Koupila jsem si již několikátý hrnec (různé velikosti) a jsem maximálně spokojená.
- přesně takový jsem potřebovala
skvělý
- zatím jako květináč dobré
když nedostanu přiobjednaný šunkovar je mi hrnec k šunkovaru zatím asi "k ničemu".
- kvalitní zboží
Čekala jsem opravdovou nepřilnavost, bohužel to není tak jako v promo videu. Není to špatný hrnec, ale je hodně těžký a po chvíli se jídlo stejně dokáže připálit, pokud se stále nemíchá.
Vše ok
Mám doma nádobí Kolimax již několik let, dokupuji i doplňky a jsem maximálně spokojena s kvalitou tohoto nádobí.
Perfektní
Nádherný bezchybný výrobek. Tyto hrnce používáme od doby ČSSR a ještě jsme snad ani žádný nevyhodili. Takže spíš dokupujeme další dle nových potřeb. Je to nesmrtelný výrobek ze silného materiálu.
Vše OK.
Věděla jsem co chci, podobný rendlík jsem používala denně přes třicetpět let a jsem přesvědčená , že teď mám nový rendlík stejně kvalitní
Šikovná velikost a opravdu nepřilnavý vnitřek rendlíku.
Snadné mytí bez myčky. Ani ho neuklízím, je stále připraven k použití
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »